Over ons

Het verhaal van DOA Studio

Ons verhaal

Bureau dat ontwerpt, uitwerkt en begeleidt.

DOA Studio is een bureau dat nauw samenwerkt met FJAL en heeft samen ruim 30 jaar werkervaring in het uitwerken en ontwerpen van diverse plannen voor particulieren, architecten, projectontwikkelaars en aannemers.

Onze ontwerpers achtergrond en kennis van materiaal stelt ons in staat om de gedachten van de opdrachtgever tot in de details uit te werken. We hebben alles in huis om een project tot een goed einde te brengen.

In samenwerking met onze opdrachtgevers en iedereen die ons daarbij wil helpen en inspireren, hanteren we een onderzoekende ontwerpbenadering die past in de trends en ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. We stellen ons daarbij tot doel om een ontwerp te maken die in gebruik, vorm en techniek slim, aansprekend en betaalbaar is.

In samenwerking met

Idee tot realisatie

Onze ontwerpersachtergrond stelt ons in staat om de gedachten van de opdrachtgever tot in de details uit te werken.

Ervaren

Ruim 30 jaar aan ervaring in uitwerken van diverse plannen voor architecten, projectontwikkellaars en aannemers.

Partnerschap

Voor elk project leggen we relaties vast met partners waarvan we weten dat ze ons helpen om meerwaarde te creƫren voor uw project.

0 +
Projecten
0 +
Blije klanten
0
Team leden

Team

Ons team

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequun tur magni dolores eos qui ratione

Naam Achernaam
Naam Achernaam
Interieur Designer
Naam Achternaam
Naam Achternaam
Architect

We helpen met het bouwen van jouw toekomst